mandag 5. mai 2008

Tilbake fra Mindanao




Kl 18 idag var vi tilbake på basen etter 4 fantastiske dager på Mindanao. ( Som forresten er et ganske farlig område, der norske turister aldri drar.) Vi har hatt en flott leir, møtt mange herlige mennesker, og opplevd mye som setter ting veldig i perspektiv. Folk har blitt frelst, mange har blitt døpt i DHÅ, og på lørdag fikk Kenneth, Kristine, Eilen og Helge være med på å døpe 23 mennesker. På søndag fikk vi være med på gudstjeneste i menigheten i Cotabato, i deres helt nye menighetsbygg. Gud har virkelig velsignet dem med et fantastisk hus, som vil være til stor hjelp for arbeidet i området. På møtet ble 3 frelst, og vi fikk be for mange syke. Folk ble veldig møtt av Gud. Etterpå fikk vi masse god mat, og hadde en siste stund sammen med alle barna/ungdommene vi ble kjent med på leiren. Vi har fått god kontakt med mange av dem, så det var en trist avskjed.




For noen av ungdommene var det spesielt trist.. Kenneth sjarmerte noen av jentene ganske bra i senk med sin høyde, sitt blonde hår og sin lange nese, Kristine fikk dedikert en rap-sang + kyss på kinnet av en av guttene, og oppmerksomheten rundt Eilen steg betraktelig idet hun slo ut håret.




Etter en rolig dag på hotellet, med bading, soling og fortellinger fra pastor Joel, fikk vi hvilt ut etter en hektisk helg, før vi fløy tilbake til Manila idag.




Imorgen er det tidlig opp igjen, kl 0800 skal vi være i bilen, klare til å dra til Mindoro. Der skal vi ha en ny ungdomsleir, med ca 60 ungdommer fra 13 år og oppover. Leiren holdes på en strand, og vi skal bidra med vitnesbyrd, drama og litt undervisning, i tillegg til forskjellige aktiviteter. Det blir spennende, vær gjerne med oss i bønn!


3 kommentarer:

Stein Ørnhaug sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Stein Ørnhaug sa...

Halleluja! Vi står med i bønn OG takk for alt det gode Gud har gjort og SKAL gjøre! Bare ikke mist hodet over en kort stund med beundring. Hold ut, og så skal vi nok få dere ned på jorden igjen når dere kommer tilbake ;o)

Anonym sa...

Hei alle dere flotte ungdommer, takk for kjempefine rapporter:) Herlig å lese om hvordan Gud bruker dere! Vi "på huset" har hatt Noralv på lunsj-besøk her i dag, dere vet vel han er her pga moren som ligger på sykehus. Må bare fortelle at han skryter av dere - noe som varmer mitt hjerte:) Så fortsett i samme spor; vær utholdende og sterke i Guds kraft. Han er med dere, i dere og for dere!!!!
Stor klem fra Liv