mandag 5. mai 2008

Gud forvirret massene! :)

I går, søndag, var det altså ventet store demonstrasjoner her i Cochabamba så det ble ikke noen møter. Istedenfor brukte vi formiddagen på å prise Gud og be over den politiske situasjonen. Og Gud svarte! Presidenten hadde sagt at det ville komme 80 000 demonstranter, men utover dagen ble det klart at Gud hadde tatt affære. Kun 300 fredelige demonstranter dukket opp i Cochabamba, ingen ble skadet! Bråkmakerne som var ventet ble hjemme, ikke vet vi hvorfor, men Gud må ha talt til dem. Det var litt mer urolig i Santa Cruz og La Paz, men likevel mye mer fredelig enn ventet. Det var ventet bråk i løpet av natten, men også dette gikk for det meste fredelig for seg.

Vi takker Gud for et fantastisk bønnesvar og alle hjemme som var med oss i bønn. Mange menigheten her i byen var samlet i bønn og det var et sterkt svar vi fikk fra Gud. Vi vil fortsette å be for situasjonen, i går kveld var det fortsatt usikkert hvordan presidenten ville ta nederlaget. Vi ber for at han skal få visdom og ikke gå imot folket.

Vi har en spennende uke foran oss så bare fortsett å be, vi skal blant annet undervise mer på bibelskolen og på onsdag skal vi tilbake til Sacaba for å dele ut sko til barna, vi har tro for å se mange frelst og at Gud skal gjøre store ting.

V hilser til alle hjemme. Anita: Du e bare helskjønn!
-Diego og Ping

4 kommentarer:

Stein Ørnhaug sa...

Godt å høre. Glad for denne rapporten. Gud er god og mektig! Vi står med i bønn for uken som kommer.

Anonym sa...

Det er godt å oppleve at Gud har kontroll! Vi følger dere i bønn og på bloggen! Ottar og Ingrid

Anonym sa...

Det er så godt å se at bønn er virkekraftig:-)

Anonym sa...

Wow! For et fantastisk bønnesvar! Vi skal be for dere videre:)