torsdag 24. april 2008

foerste rapport fra Filippinene-teamet

Naa har den glade Filippinene-gjengen kommet seg trygt fram til foerste stopp paa reisen, nemlig flyplassen i Amsterdam. Etter en soevnig flytur har vi ca 5 timer aa slaa i hjel her, foer en 12 timers flytur venter oss. Allerede har vi klart aa bruke penger - Kenneth har kjoept et helt spann med drops, Kristin snuser paa parfymer i hver taxfree-sjappe, og vi andre har store planer om aa besoeke Starbucks-kiosken snart..

Kort og godt - Stemningen er paa topp, og vi koser oss i hverandres selskap!:)

Siste dag før avreise.

I dag, torsdag 24 april, ble alle bibelskolestudentene sendt ut med forbønn og profetiske ord for turene de skal på. Det var en sterk stund med sterke og retningsgivende ord som virkelig satte kurs.

Filippinene-teamet skal være på Flesland klokken fire i natt, så resten av dagen blir det nok finpussing på forberedelse, veksling av penger, kopiering av biletter og tusen andre praktiske ting som må ordnes før avreise. Planene for turen ble i grove trekk presentert for klassen i dag, og ikke før er de kommet ned så skal de ta fatt på arbeidet med å undervise barn. Spennende.

Boliviateamet la også fram sine planer, og fikk fantastisk sterke ord med på veien. Vi reiser ikke før på lørdag, så vi har enda en dag med pakking og veiing og fordeling av ting vi skal ha med til barn og voksne i Cochabamba, Bolivia. Det er alt fra datamaskiner til kosebamser som barna på Sotra har gitt til barna i den bolivianske fjellheimen.

Fire studenter skal arbeide i Norge. Det er Vesterålen og Tromsø som foruten Bergen og Stord, har privilegiet av å leske seg av disse flotte studentenes visdom og innsikt. Vi er stolte over å kunne være en bibelskole som når langt ut og ikke glemmer det nære.

Guds rike velsignelse være med dem der de drar i tjeneste for Herren.