fredag 2. mai 2008

Tilbake til Sacaba

Onsdag var det full fart igjen med bibelskoleundervisning. En av studentene, Manuela, traff teamet i fjor. Hun fortalte vitnesbyrdet sitt om hvordan Gud hadde helbredet mange i hennes familie både fra kreft og andre dødelige sykdommer. Teamet i fjor var hjemme hos dem og bad for eldste sønnen hennes. Han hadde fått øye ødelagt i en eksplosjon på jobben og hele innmaten i øyet hadde rent ut. Teamet i fjor bad for ham. Det Manuela nå kunne fortelle, var at han hadde hatt så vondt og vært så deprimert at han ville ta sitt liv. Men da vi bad for ham, for et år siden, fikk han livsmotet tilbake og kjente at smertene forsvant. Etter at vi var dratt, spurte han moren hva hun hadde lagt på øyet hans, fordi synet var delvis kommet tilbake. Nå et år etter er han tilbake i jobb og ser på øyet, selv om han fortsatt ser litt dimt. Det var fantastisk å høre hva Gud gjorde.

Barna kom springene mot oss da vi kom for å spise lunsj sammen med dem denne dagen også. De omfavnet oss og kysset oss i takknemlighet over hjelpen de får.

På kvelden var vi i Sacaba, der teamet i fjor var med å starte en ny menighet. Den har nå vokst til ca 150. Det er mange barn med der, flere har nå blitt døpt og enda flere skal døpes neste onsdag. Vi hadde drama, vitnesbyrd og undervisning for dem. Vi gjorde dette sammen med tredjeåret på bibelskolen her. Drama var så vellykket at de ikke gav seg før de hadde fått se det gang til. Endre delte evangeliet og inviterte til frelse og forbønn for syke. Flere kjente at de ble bedre der og da.

Ingen kommentarer: